CLOSE

Sunday, January 20, 2019

Lõbus Perekond Movie Trailer 2018

Tamm, Tiit Sukk, Eva Püssa, Merit Männiste, Märten Võitra, Aita Vaher jt. Kass nimega Puffer on oma poja Naksikuga kaua aega suurlinna kõrghoone korteris elanud.

Pereansambel Perepill esitab loo Lõbus Liisu.

Lõbus perekond movie trailer 2018. Mida teeksid sina, kui ühel päeval pandaks su kätele vastsündinud laps ja öeldaks. Ta külastab võlurit, et oma elu muuta, kuid. Ent tema vanaisa arvates on Artur just õige mees jätkama perekonna.

Ühel päeval otsustab uudishimulik Naksik kodust lahkuda ning. Artur (Armen Arušanjan) unistab salamahti filmitegija karjäärist. Lino on lastepidudel meelelahutaja, kes aga ei talu seda, et lapsed kassikostüümi kandmise pärast ta üle naeravad.

Salamahti, sest tema vanaisa arvates on just Artur õige mees üle võtma perekonna veiniäri. Lõbusa perekonna” peategelane Artur (Armen Arushanjan) unistab filmitegija karjäärist. LEGO filmi” ja “21 Jump Streeti” loojad Phil Lord ja Christopher Miller kasutavad oma ainulaadset annet, et luua teistsugune ja täiesti ennenägematu.

Holger Tappe OSADES (EST dub). Ühel unisel laupäevahommikul saab 30aastane ehitaja Erik. In america not that many people know who lotte is.

"Lõbus Perekond" - kinotreiler
LÕBUS PEREKOND - 1. õrritaja
Lõbus Liisu.
"Võta või jäta" - ametlik treiler.
Lotte from Gadgetville English Trailer
Animatsiooni OTSIDES KIISUPARADIISI eestikeelne treiler. Kinodes 5. oktoobrist.
Animatsiooni LINO eestikeelne treiler! Kinodes 6. aprillist.
PELETISTE PEREKOND / Happy Family - Trailer (Dubleeritud eesti keelde)
KLASSIKOKKUTULEK 3: RISTIISAD - treiler!
Animatsiooni ÄMBLIKMEES™: UUS UNIVERSUM värske treiler. Kinodes 14. detsembrist!

No comments:

Post a Comment